LVL Wimperlifting

Lift je wimpers met LVL- methode
De revolutionaire LVL- methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers. Bij deze bijzondere behandeling die in Nederland volledig nieuw is, wordt een laagje ‘coating’ aangebracht bij de wimperaanzet met een nieuw soort gelformule. Door middel van een siliconen schildje worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers!
IN 45 MINUTEN 
De LVL- wimperbehandeling neemt slechts ca. 45 minuten in beslag en laat de ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Het effect van de LVL- behandeling blijft minimaal 8 weken zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en zijn ze ook zónder mascara lang en perfect gesepareerd. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.

Voor de geïnteresseerden bestaat voor álle behandelingen bij Eyelash Epress te allen tijde de mogelijkheid voor een vrijblijvend consult. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Tijdens dit consult worden de wensen en verwachtingen geïnventariseerd, waarna de specialistes van Eyelashexprss in overleg met de cliënt een behandeling op maat kunnen samenstellen.

Kosten:
Onze opleiding is 1 op 1 en kost €235,- (exc. BTW), hier zit het volledige opleidingspakket bij inbegrepen.