Opleiding Wimperextensions

Tijden van plakwimpers zijn voorbij! Het is een geheel nieuwe trend om op elke afzonderlijke natuurlijke wimper een extension te plaatsen.

De 1 op 1 Silk Lash training!
Wij maken gebruik van de Silk lashes uit de Prime lijn van het merk Beautyworks, deze zijn van top kwaliteit en hebben het mooiste eindresultaat!

Silk extensions zijn mooier als de synthetische 100% zijde wimpers en nauwelijks van de natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden!

 

Lijkt het u leuk om te leren hoe u zelf op professionele wijze wimper extensions kunt plaatsen?
Bent u enigszins geduldig en gaat u graag precies te werk?
Dan is een opleiding 1 op 1 wimperextensions wellicht iets voor u!

Tijdens de opleiding leren wij u op een praktische manier alle vaardigheden die u als professionele wimperstylist dient te bezitten.
U leert:
- De techniek om op een professionele manier op iedere natuurlijke wimper een extension te plaatsen
- Welke instrumenten u allemaal nodig heeft, waar deze voor dienen en hoe u ze het beste kunt gebruiken
- Advies te geven welke type krul, dikte en lengte het beste bij iemands natuurlijke wimpers past
- Alle overige informatie die een gedegen wimperstylist dient te weten

De dagopleiding bestaat uit twee delen: Bij het eerste deel, worden de technieken aan u uitgelegd. Daarna gaat u onder 1 op 1 begeleiding wimpers zetten bij uw zelf meegenomen model. Tijdens het zetten,wordt u constant begeleid, geholpen en uitleg gegeven over de wimperextensions! Tussendoor wordt er een lunch voor u verzorgd.
Bij  het 2e deel, komt u op een andere dag c.a. 3-4 weken later terug met hetzelfde model om de set wimpers bij te vullen en het resultaat te tonen, bij goed resultaat gaat u met een officiële certificaat naar huis. Mocht dit reslutaat niet naar wens zijn, dan bet u altijd (kosteloos) welkom het opnieuw te proberen tot het resultaat goed is.

 

Dagopleiding 1. Prijs : € 400,00 ex btw. Dit is de bovengenoemde dagopleiding in combinatie met het starterspakket Small, dit bevat materiaal voor maximaal 30 klanten.

Dagopleiding 2 Prijs: € 480,00 ex btw. Dit is de bovengenoemde dagopleiding in combinatie met het starterspakket Regular, dit bevat materiaal voor 70 tot 100 klanten.

Dagopleiding 3.Prijs: € 600,00 ex btw. Dit is de bovengenoemde dagopleiding in combinatie met het starterspakket Exclusive, dit bevat materiaal voor maximaal 150 klanten.