Over ons

Hoe het allemaal begon…

Jolanda Kearney, het brein achter Eyelash Express is negen jaar geleden begonnen als wimperstyliste. Ze heeft verschillende diploma’s behaald en dat vele kilometers bij ons vandaan, in Las Vegas om precies te zijn. Ze heeft daar ontzettend veel ervaring opgedaan en met deze kennis is zij in 2006 haar eigen wimpersalon begonnen. Dit was niet alleen de eerste wimpersalon van Houten, maar ook van heel Nederland. Een enorme mijlpaal natuurlijk.

Groeiend klantenbestand

De klantenkring van Eyelash Express groeide in een rap tempo en al snel had Jolanda klanten uit het hele land. Iedereen wilde prachtige wimpers, ook al moesten zij daar 150 km voor rijden. Niets was ze te gek. Ook bekende Nederlanders zoals Roxeanne Hazes, Leontine Borsato, Chantal Janzen, Yolanthe Sneijder-Cabau, Bridget Maasland en Patty Brard behoorden al snel tot het klantenbestand van Eyelash Express.

Eyelash Express in de media

De wimpersalon liep erg goed en Jolanda werd al snel uitgenodigd om haar verhaal te doen in verschillende televisieprogramma’s zoals Ik mis NL, Koffietijd en Vakantiemagazine. Daarnaast stond ze meerdere malen in diverse magazines zoals de Linda, Talkies, Jan, Beaumonde en Fab. Jolanda bracht haar kennis graag over en was daarom regelmatig onderdeel van verschillende visagie teams. Deze kennis brengt zij tegenwoordig nog steeds over maar dan door middel van één op één cursussen. Om ervoor te zorgen dat ze constant op de hoogte blijft van de laatste technieken is ze veel op reis. Ze volgt onder andere veel verschillende cursussen op het gebied van wimperextensions.

Tweede vestiging in Amsterdam

Door Jolanda’s kennis en ervaring heeft ze inmiddels een grote klantenkring opgebouwd waardoor zij de mogelijkheid had om een tweede wimpersalon te openen. Eyelash Express heeft namelijk nu niet alleen een vestiging in Houten maar ook in Amsterdam. Ze runt nu dus twee vestigingen en heeft daarnaast ook nog eens een groothandel en haar eigen lijn: Global Lashes. Op het moment verkoopt ze haar producten via haar eigen webshop. Al deze grote mijlpalen heeft Jolanda natuurlijk niet helemaal in haar eentje bereikt. Ze wordt ondersteund door een geweldig team. Alle medewerkers van Eyelash Express hebben ruime ervaring en leveren kwaliteit.

Wat klanten over Jolanda zeggen

Jolanda wordt door haar klanten omschreven als een echte ondernemende zakenvrouw. Dat kan ook bijna niet anders als je twee goedlopende vestigingen hebt en een eigen lijn. Door de enorme kennis van Jolanda zien de klanten haar als een echte vakvrouw die kwaliteit levert. Een bezoekje bij Eyelash Express is altijd een top ervaring want Jolanda is een fijne, vrolijke en een lekkere gekke vrouw