Wimperextensions laten zetten

Wilt u ook permanente prachtige wimpers? Bij Eyelash Express kunt u lange en sensuele wimpers krijgen zonder gebruik te maken van mascara.

Voor een afspraak in Amsterdam of Houten kunt u ons bellen op: 020 370 6750 / 06 557 177 56

Wimperextensions van Eyelash Express:

 • 6-8 weken volle en lange wimpers
 • Een jeugdiger uiterlijk
 • U voelt de extensions niet
 • Lengte, dikte en kleur naar eigen wens
 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
 • Geen mascara, wimperverf of wimperkruller nodig
 • Geen beschadiging aan natuurlijke wimpers
 • One by one techniek

 

Afspraak maken

Kosten wimperextensions

Nieuwe set wimpers € 75,00,-
Opvullen na 1 week € 19,95,-
Opvullen na 2 weken € 29,95,-
Opvullen na 3 weken € 39,95,-
Opvullen na 4 weken € 49,95,-
Wimpers verwijderen € 7,50,-

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions geven de ogen een prachtige uitstraling, zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller te gebruiken. De wimperextensions worden één voor één tussen de natuurlijke wimpers aangebracht met speciale wimperlijm. De extensions die wij gebruiken zijn vervaardigd van hoogwaardig antiallergisch materiaal die vanuit een volle aanzet aan de basis geleidelijk dunner wordt. Wij werken in onze salon met de one-by-one techniek waardoor de wimperextensions er zeer natuurlijk uitzien, lang blijven zitten en waarbij make-up voor wimpers niet meer nodig is.

Hoe worden wimperextensions bevestigd

Een wimperextension behandeling bij Eyelash Express duurt gemiddeld 60 minuten en een opvul behandeling 30 minuten. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimpers en worden nooit op de huid of wimperrand geplaatst. Voordat we beginnen met de behandeling bespreken we de gewenste lengte en look die u wilt creëren. Voor een verlenging worden ongeveer 80 tot 120 haartjes gebruikt.

Hoelang blijven wimperextensions zitten

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers. De periode hangt af van de groeicyclus van de natuurlijke wimpers. De groeicyclus is ongeveer 3 weken, vervolgens vallen de wimpers uit en worden deze op een natuurlijke wijze vernieuwd. Wij adviseren u om na 3 weken de wimpers op te laten vullen, zodat de perfecte look wordt behouden.

Verzorging wimperextensions

Voor een mooi en blijvend resultaat is het van belang dat de wimpers goed verzorgd worden.
 • Na het aanbrengen van de wimpers is het van belang dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Nu kan de lijm volledig hechten en blijven de wimpers langer zitten.
 • U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Gebruik alleen mascara op waterbasis. Make-up remover die olie bevat zorgt ervoor dat de wimper los laat.
 • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions
 • Laat de wimpers na het douchen natuurlijk opdrogen.
 • Kam de wimpers dagelijks met een mascara brush zonder mascara. Zo kunnen de extensions weer in model gebracht worden.
 • Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te dragen om het resultaat te behouden.
 • Wrijf niet met de handen in de ogen. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor voortijdig uitvallen.

Wimperextensions verwijderen

Wilt u uw wimperextensions verwijderen dan kunt u dit het beste laten doen door een van onze specialist. Wij hebben de juiste producten in huis om de wimperextensionlijm te verwijderen, dit zorgt ervoor dat de wimpers niet afbreken. Ook kunt u ervoor kiezen om de wimperextensions uit te laten groeien.

Afspraak maken

Zijn wimperextensions schadelijk

Wimperextensions zijn niet schadelijk. De wimperextensions worden bevestigd aan de natuurlijke wimpers door middel van een speciale lijm, deze lijm blijft zacht en flexibel waardoor deze geen schade aan de natuurlijk wimper veroorzaakt. Kies voor mooie, lange en volle extensions die uw natuurlijke wimpers niet beschadigen.

Opleiding wimperextensions

Wimperextensions zijn een ware trend. Bij ons kunt u een cursus volgen voor het professioneel plaatsen van wimperextensions bij andere. Lijkt het u leuk om deze cursus te volgen, bekijk dan onze 1 op 1 Silk Lash training.

Dagopleiding small – starterspakket small en materiaal voor 30 klanten. € 400,00,-
Dagopleiding regular – starterspakket regular bevat materiaal voor 70 tot 100 klanten. € 480,00,-
Dagopleiding exclusive – starterspakket exclusive bevat materiaal voor 150 klanten. € 600,00,-

Wilt u wimperextensions laten zetten?

Wilt u ook 24/7 volle wimpers en een natuurlijke uitstraling? Kom dan langs bij onze salon in Amsterdam of Houten. Maak een afspraak via: 020 370 6750.

Afspraak maken